Skip to content

Genhusning

Mange af Bloklands beboere skal genhuses i løbet af Bloklands renovering. Nogle i Blokland og nogle i andre boligafdelinger i Vridsløselille Andelsboligforening. Nogle på midlertidigt basis og nogle får mulighed for at blive permanent i den bolig de bliver genhuset i. 

Mange af Bloklands beboere skal genhuses
BO-VEST regner med, at mange af husstandene i Blokland skal midlertidigt genhuses i en periode under byggeprocessen. I begyndelsen af 2018 blev der udsendt et spørgeskema til Bloklands beboer. Her kunne man angive sine ønsker til genhusningen, f.eks. om man har behov for særlige hjælpemidler, foretrækker at blive genhuset i en bestemt boligafdeling osv. BO-VEST vil forsøge bedst muligt at tage hensyn til disse ønsker, når genhusningen planlægges.

Tidsplanen for genhusning er endnu ikke på plads
Det vides endnu ikke præcis, hvornår genhusningerne kommer til at ske - hverken de permanente eller de midlertidige. Det afhænger af, hvornår byggeriet helt præcist kommer til at starte. Bloklands beboere bliver informeret så snart der er nyt vedrørende genhusning. I øjeblikket forventer BO-VEST byggestart midt i 2020.

Find svar på dine spørgsmål
Du finder svar på de mest almindelige spørgsmål om permanent genhusning i Blokland her.

Indtil tidsplanen er endeligt på plads kan du læse om dine generelle rettigheder ved genhusning i folderen som kan downloades nederst på denne side. 

NB! Bloklands facebook-side, som omtales i videoen, er lukket ned. Hvis du har spørgsmål kan du i stedet henvende dig til bestyrelsen på afd.7@blokland.dk.